Se amesteca toate ingredientele si se da la cuptor 30-45 de minute la foc moderat(folositi ca masura aceiasi cana).
Dupa ce s-a facut prajitura o scoateti din cuptor si turnati ciocolata peste ea(puneti pe foc mic finetti cu laptele si amestecati pina se omogenizeaza).
Puteti sa o serviti simpla, dupa ce s-a racit sau ornata cu frisca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii