Se prepara un sirop amestecand o cana de apa cu una de zahar si 3 linguri de cacao.Se fierbe pana cand devine consistent apoi se lasa la racit.Intr-o tava inalta se aseaza un strat de biscuiti(ca la piesele de lego),iar cu o lingura se toarna sirop deasupra.Apoi se va adauga un nou strat de biscuiti si bineinteles sirop.Se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic si se toarna fierbinte in tava,astfel incat biscuitii sa fie in intregime acoperiti.Se lasa sa se raceasca.
Intre timp se taie cele doua banane in rondele de aproximativ 3 mm si se aseaza in tava la distante egale.In spatiile goale se pot pune stafide.Se prepara jeleul dupa intructiunile aflate pe plic si se toarna cu grija in tava astfel incat fructele sa nu se deplaseze de la locul lor si sa fie in totalitate acoperite.Se lasa la rece pentru a se intari.
Se taie cand este rece si se serveste cu lingurita.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii