Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine.
Se fac 2 foi.
Se amesteca macul bine cu restul ingredientelor si apoi se adauga cele 3 albusuri batute spuma.
Se aseaza in tava prima foaie, se adauga crema cu mac si apoi a doua foaie; aceasta se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se pune in cuptorul preincalzit si se coace la 160 grade timp de o ora.
Se pudreaza calda.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii