Pregatim o tava de 20x35 cm pe care punem hartie cerata si pornim cuptorul la 180 grade sa se incalzeasca.
Intr-un castron spargem ouale si le batem impreuna cu putina sare si zaharul pana se topeste zaharul si isi schimba culoarea spuma, devine mai alba .
Adaugam rand pe rand restul ingredientelor : nuca macinata,5 linguri faina , 3 linguri amidon , apa , scortisoara , ghimbirul , morcovul , coaja de lamaie,praful de copt si bicarbonatul , amestecand dupa fiecare.
Omogenizam bine de tot .
Turnam compozitia in tava si nivelam .
Deasupra presaram uniform o mana de nuca taiata grosier .
Ciresele le scurgem de suc si deasupra lor punem o lingura de faina . Le scuturam putin si le asezam uniform in compozitia din tava .
Cel mai simplu este sa folosit un strecurator mai mare .
Dam tava la cuptorul preincalzit, dupa cum spuneam la 180 grade si lasam sa se coaca 25-30 minute. Faceti testul cu scobitoarea inainte de a opri focul .
Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca .
Noi am servit cu inghetata .
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii