Untul topit cu zaharul,ouale si laptele se mixeaza pana se dizolva zaharul, se adauga romul si apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava de copt ( eu am folosit rotunda de 26 cm) tapetata cu hartie de copt.
Deasupra punem prunele taiate in bucati si nuca o presaram peste prune, presam usor cu mana peste fructe pentru a intra putin in aluat. Coacem cam 45-50 minute la 180 grade sau pana trece testul scobitorii si capata o frumoasa culoare aramie. Lasam sa se raceasca minim 30 min apoi servim cu zahar pudra, frisca batuta sau inghetata de vanilie si nuci.
Enjoy!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii