Untul topit cu zaharul,ouale si laptele se mixeaza pana se dizolva zaharul, se adauga romul si apoi faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Turnam amestecul intr-o tava de copt ( eu am folosit rotunda de 26 cm) tapetata cu hartie de copt.
Deasupra punem prunele taiate in bucati si nuca o presaram peste prune, presam usor cu mana peste fructe pentru a intra putin in aluat. Coacem cam 45-50 minute la 180 grade sau pana trece testul scobitorii si capata o frumoasa culoare aramie. Lasam sa se raceasca minim 30 min apoi servim cu zahar pudra, frisca batuta sau inghetata de vanilie si nuci.
Enjoy!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii