Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt.
Punem jumatate din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul incins pentru cca 20 minute, cat sa se coaca pe jumatate. Scoatem tava din cuptor, adaugam visinele stoarse de zeama si turnam si cealalta parte de compozitie peste visine. Dam din nou la cuptor pentru inca cca 30 minute. Facem proba cu scobitoarea pentru a verifica daca e coapta.Scoaatem prajitura din cuptor si o presaram cu zahar pudra cat mai este calda. Taiem prajitura cand s-a racit.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii