Se amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna intr-o forma cu inel detasabil.
Se amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna intr-o forma cu inel detasabil, se uniformizeaza si preseaza cu dosul unei linguri. Se asaza ciocolata rupta in cate 2 bucatele, asezate vertical, una langa alta, presand usor in blat.
Se mixeaza 100 ml frisca pana se intareste, apoi se adauga si bucatelele de fructe de ananas foarte bine scurse, chiar presate usor in sita si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie, se incorporeaza in fir subtire, apoi se toarna totul peste blatul de biscuiti.
Se mixeaza cealalta frisca lichida pana se intareste, apoi adaugam piureul de castane si gelatina topita la fel ca prima. Se toarna deasupra primei crema, se misca forma, batand usor de masa pentru a elimina bulele de aer si se lasa la rece o ora.
Se dizolva in siropul ramas de la compot plicul de tort jelle si se da intr-un clocot, amestecand continuu cu o lingurita si apoi turnata fierbinte deasupra prajiturii. Se da la rece inca 30 minute, pana portionam prajitura.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii