Se amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna intr-o forma cu inel detasabil.
Se amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna intr-o forma cu inel detasabil, se uniformizeaza si preseaza cu dosul unei linguri. Se asaza ciocolata rupta in cate 2 bucatele, asezate vertical, una langa alta, presand usor in blat.
Se mixeaza 100 ml frisca pana se intareste, apoi se adauga si bucatelele de fructe de ananas foarte bine scurse, chiar presate usor in sita si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie, se incorporeaza in fir subtire, apoi se toarna totul peste blatul de biscuiti.
Se mixeaza cealalta frisca lichida pana se intareste, apoi adaugam piureul de castane si gelatina topita la fel ca prima. Se toarna deasupra primei crema, se misca forma, batand usor de masa pentru a elimina bulele de aer si se lasa la rece o ora.
Se dizolva in siropul ramas de la compot plicul de tort jelle si se da intr-un clocot, amestecand continuu cu o lingurita si apoi turnata fierbinte deasupra prajiturii. Se da la rece inca 30 minute, pana portionam prajitura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii