Amestecam galbenusurile cu zaharul pina se topeste apoi adaugam untul, grisul amestecat cu praful de copt si iaurtul; la sfirsit adaugam coaja de lamiie, zaharul vanilat si albusurile batute spuma. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu gris sau cine vrea sa fie mai crocanta o tapeteaza cu nuca de cocos (eu folosesc gris) si se da la cuptor 20-25 de minute.
Fierbem siropul si il punem peste prajitura, presaram nuca de cocos(alba sau colorata). Cine a pus nuca de cocos si in tava trebuie sa puna tava din nou la cuptor pt 5-10 min ca nuca de deasupra sa se rumeneasca.
Este o prajitura foarte racoroasa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii