Reteta e rapida si simpla, Madeline style. :))
Adica punem nucile de caju in robotul de bucatarie si mixam bine pana sunt aproape ca o faina, apoi adaugam restul ingredientelor. Mixam din nou, oprind din cand in cand aparatul si curatand peretii cu o spatula. Turnam compozitia intr-o tava cu fund detasabil (a mea are 22cm) si o introducem in congelator pana se intareste suficient, cam 2-3 ore.
Acum urmeaza partea cea mai distractiva: decoratul :D Folosim ce dorim in functie de posibilitati, inspiratie si simt estetic. :) Eu am folosit afine, coacaze si fulgi de migdale. Se pastreaza in congelator si se scoate cu 1 ora inainte de servire.
Reteta pregatita de Madalina, www.madeline.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii