autor:

Alice85

» » Supe de carne

Pucero.

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
.1 borcan cu naut,2 trunchi de telina, morcovi, cartofi,150 de grame cu orez,1 copan de pui intreg,o bucata cu slanina proaspata cu tot cu sorici,1 bucata de coasta,1 os din sira spinarii ,1 bucata de sunca sarata,(optional carne de porc-eu am pus)citeva frunze de menta (eu nu am avut proaspata si am pus uscata).

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele grosute ,telina curata ,taiata in bucatele ,si acoperim cu apa lasind la fiert 1 ora si 1/2 la foc mic.Apoi adaugam nautul,orezul si cartofii taiati in bucatele mici.si mai lasam 20 de minute la foc mic.Carnea o scoatem toata din oala pe o farfurie si fiecare isi adauga carne in supita dupa plac.Daca va ramine carne puteti face crochete.Este o supa foarte buna acompaniata su o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pucero." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu Galuste

Supa de curcan cu Galuste

Se spala carnea si se pune in 4l de apa ,numai atunci cand apa ajunge la temperatura de fierbere.Astfel

10 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de gaina de casa cu taitei

Supa de gaina de casa cu taitei

Puneti la fiert carnea de gaina in 4 litri de apa rece cu putina sare si zahar. Dupa 40 minute, adaugati

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Ce pofta mi s-a facut de aceasta mancare...o faceam des cand eram in Spania ,acum m-am lenevit...ce pacat...!

  • Fara foto

    Silvia , 08 februarie 2010

    Foarte interesanta reteta.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Mersii ,fetelor. :),intr-adevar este foarte bun.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Cred ca e un deliciu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Cred ca este tare bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • .1 borcan cu naut,2 trunchi de telina, morcovi, cartofi,150 de grame cu orez,1 copan de pui intreg,o bucata cu slanina proaspata cu tot cu sorici,1 bucata de coasta,1 os din sira spinarii ,1 bucata de sunca sarata,(optional carne de porc-eu am pus)citeva frunze de menta (eu nu am avut proaspata si am pus uscata).

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Ce pofta mi s-a facut de aceasta mancare...o faceam des cand eram in Spania ,acum m-am lenevit...ce pacat...!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Sopa de lentilhas com chourico (Supa de linte cu carnat)