1. Se ung 4 forme mici de pudding cu un strat subtire de unt.
2. Se taie ciocolata in fasii de 5cm x 1cm (eu am taiat fiecare patratel de ciocolata in jumatate) si se aseaza pe marginile formelor.Se sfarama napolitana si se presara cate ¼ din ea pe fundul fiecarei forme.
3. Se prepara cele doua feluri de pudding conform intructiunilor de pe ambalaj.
4. Cat timp pudding-ul este fierbinte, se toarna, pana la jumatatea fiecarei forme pudding de vanilie cu bucatele de migdale / capsuni.Deasupra se toarna, pana la umplerea formelor, celalat fel de pudding decat cel turnat prima oara.
5. Se da pudding-ul la rece pentru 3-4 ore, pana ce se intareste.Inainte de servire, se rastoarna pe o farfurie si se decoreaza, dupa dorinta.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii