Se incalzeste cuptorul la 200 de grade.
Pe tava cuptorului se imprastie kg de sare groasa sa cuprinda toata tava.Se spala puiul se unge cu putin ulei si usturoi si putin piper si se pune in tava,peste sare.
Deasemeni cartofii dulci si obisnuiti se spala bine si se pun pe tava alaturi de pasare.
Se dau la copt aproape o ora pina pasarea este rumenita dar nu uscata si cartofii moi.Se serveste cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii