Se taie ceapa si ardeii rosii julien si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei. Pieptul de pui se spala, se taie julien si el si se prajeste in tigaie se sareaza, se adauga chili si un condiment special achiote.
Dupa ce este gata si pieptul de pui se adauga peste legume si se serveste ca in imaginile alaturate. Se serveste pe fund de lemn, deasupra fiind asezata o frunza de banan pe care se aseaza mancarea. Un preparat asemanator cu preparatele noaste mai putin condimentul special achiote.
Ca diferenta de mancarea noastra, ei servesc acest preparat cu urmatoarea garnitura : orez, piure de fasole neagra, porumb fiert, banana trasa la tigaie si acompaniat fiind de tommillo(sos de rosii, chilli, patrunjel, ceapa foarte iute, piper si turmenic) si tortilla de porumb.
Prietenii mei din Costa Rica, mananca combinat amestecand gustul dulce cu gustul normal al felului principal ceva nou pentru mine dar care nu m-a deranjat chiar mi-a placut gustul.
Pofta Buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii