autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Pui cu ardei capia

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Caraibe


    Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Caraibe


Reteta postata pe: 08 iunie 2010

Ingrediente
1-2 bucati piept de pui, 2-3 ardei rosu capia, 1-2 cepe, chili, sare, piper, ulei, achiote

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii rosii julien si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei. Pieptul de pui se spala, se taie julien si el si se prajeste in tigaie se sareaza, se adauga chili si un condiment special achiote.

Dupa ce este gata si pieptul de pui se adauga peste legume si se serveste ca in imaginile alaturate. Se serveste pe fund de lemn, deasupra fiind asezata o frunza de banan pe care se aseaza mancarea. Un preparat asemanator cu preparatele noaste mai putin condimentul special achiote.

Ca diferenta de mancarea noastra, ei servesc acest preparat cu urmatoarea garnitura : orez, piure de fasole neagra, porumb fiert, banana trasa la tigaie si acompaniat fiind de tommillo(sos de rosii, chilli, patrunjel, ceapa foarte iute, piper si turmenic) si tortilla de porumb.

Prietenii mei din Costa Rica, mananca combinat amestecand gustul dulce cu gustul normal al felului principal ceva nou pentru mine dar care nu m-a deranjat chiar mi-a placut gustul.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ardei capia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu prune

Rulada de porc cu prune

Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii. Carnea de porc se taie pe jumatate si se

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Vita cu ardei bicolor

Vita cu ardei bicolor

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Cred ca a fost delicios, ce fel de gust are acel achiote, ma faci tare curioasa? Felicitari pt retetele inedite pe care ni le-ai oferit zilele acestea!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca a fost delicios, ce fel de gust are acel achiote, ma faci tare curioasa? Felicitari pt retetele inedite pe care ni le-ai oferit zilele acestea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Tochitura de neuitat