autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos supreme

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
1 pui taiat in 4 si fiert, 2 morcovi fierti intregi si taiati rondele, ciuperci albe(daca sint mai mari se taie felii), 2 linguri unt, 2 1/2 linguri faina, 1 ceasca lapte, sare ,piper, 1 lamiie taiata felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Din unt,faina si lapte se face un sos alb Se adauga ciupercile,sare si piper Se adauga morcovul si se mai fierbe putin Se pune puiul si se mai fierbe 5 min se pune pe platou cu felii de lamiie alaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos supreme" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu masline , in stil italian

Pui cu masline , in stil italian

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline

9 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu intinsoare de carnat

Mamaliga cu intinsoare de carnat

Se pune carnatul intr-o cratita si apa pana la nivelul lui.Se fierbe pana scade apa de tot.Se prajeste

5 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Draga Sidy puiul este deja fiert ;la inceput am scris un pui taiat in 4 si fiert;ma gindesc ca,poate asa cum scriu eu nu-i prea clar;am sa schimb - pofta buna

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Puiul se frige inainte ? Ca numai fiert 5 minute e putin. Te rog corecteaza ca vreau sa salvez reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui taiat in 4 si fiert
  • 2 morcovi fierti intregi si taiati rondele
  • ciuperci albe(daca sint mai mari se taie felii)
  • 2 linguri unt
  • 2 1/2 linguri faina
  • 1 ceasca lapte
  • sare ,piper
  • 1 lamiie taiata felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Draga Sidy puiul este deja fiert ;la inceput am scris un pui taiat in 4 si fiert;ma gindesc ca,poate asa cum scriu eu nu-i prea clar;am sa schimb - pofta buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Vinete umplute la cuptor