autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos supreme

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
1 pui taiat in 4 si fiert, 2 morcovi fierti intregi si taiati rondele, ciuperci albe(daca sint mai mari se taie felii), 2 linguri unt, 2 1/2 linguri faina, 1 ceasca lapte, sare ,piper, 1 lamiie taiata felii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Din unt,faina si lapte se face un sos alb Se adauga ciupercile,sare si piper Se adauga morcovul si se mai fierbe putin Se pune puiul si se mai fierbe 5 min se pune pe platou cu felii de lamiie alaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos supreme" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

    Draga Sidy puiul este deja fiert ;la inceput am scris un pui taiat in 4 si fiert;ma gindesc ca,poate asa cum scriu eu nu-i prea clar;am sa schimb - pofta buna

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Puiul se frige inainte ? Ca numai fiert 5 minute e putin. Te rog corecteaza ca vreau sa salvez reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui taiat in 4 si fiert
  • 2 morcovi fierti intregi si taiati rondele
  • ciuperci albe(daca sint mai mari se taie felii)
  • 2 linguri unt
  • 2 1/2 linguri faina
  • 1 ceasca lapte
  • sare ,piper
  • 1 lamiie taiata felii

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Draga Sidy puiul este deja fiert ;la inceput am scris un pui taiat in 4 si fiert;ma gindesc ca,poate asa cum scriu eu nu-i prea clar;am sa schimb - pofta buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura asortata (pasare, porc)