autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu vin alb

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2011

Ingrediente
4 pulpe de pui, 3-4 cepe şalote, 2-3 căţei de usturoi, 2 linguri de coniac, ½ ceşcă vin alb, ½ ceşcă supă de pui, 1ceşcă de smântână, 6 ciuperci, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri de unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc pulpele în 3 linguri de ulei şi 1 lingură de unt. Se scoate carnea se mai scurge din grăsime, şi, se prăjeşte ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se stinge cu coniac, apoi se adaugă vinul, supa şi carnea şi se fierbe la foc mic.

Ciupercile tăiate în sferturi se călesc într-o lingură de unt cu un praf de sare şi piper.

Se scoate carnea, se adaugă smântâna, ciupercile, sare şi piper. În sosul obţinut se reintroduce carnea şi se lasă să mai dea un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu vin alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand

11 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

Piept de pui la cratita cu legume si vin alb

Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat,

5 voturi    7 comentarii
45 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Toroş ( varza murata cu carne)