autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui cu vin alb

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2011

Ingrediente
4 pulpe de pui, 3-4 cepe şalote, 2-3 căţei de usturoi, 2 linguri de coniac, ½ ceşcă vin alb, ½ ceşcă supă de pui, 1ceşcă de smântână, 6 ciuperci, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri de unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rumenesc pulpele în 3 linguri de ulei şi 1 lingură de unt. Se scoate carnea se mai scurge din grăsime, şi, se prăjeşte ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se stinge cu coniac, apoi se adaugă vinul, supa şi carnea şi se fierbe la foc mic.

Ciupercile tăiate în sferturi se călesc într-o lingură de unt cu un praf de sare şi piper.

Se scoate carnea, se adaugă smântâna, ciupercile, sare şi piper. În sosul obţinut se reintroduce carnea şi se lasă să mai dea un clocot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu vin alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand

12 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume in sos de vin alb

Pui cu legume in sos de vin alb

1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se rumeneste usor costita, 5 minute.Se scoate din cratita

16 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 3-4 cepe şalote
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 linguri de coniac
  • ½ ceşcă vin alb
  • ½ ceşcă supă de pui
  • 1ceşcă de smântână
  • 6 ciuperci
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de lamaie si garnitura de orez cu sofran