1) Puiul se taie în bucãti mici si se condimenteazã.
Cârnatul si baconul se feliazã si se amestecã cu puiul.
Se lasã câteva ore la rece.
2) Se taie capacul dovlecului, si se curãtã bine înãuntru de seminte, iar miezul se pãstreazã pentru gãtit.
3) Prãjeste puiul în foarte putin ulei, apoi adaugã ceapa si usturoiul tocati, rosiile sau bulionul, morcovii rondele, o parte din miezul de dovleac cubulete, verdeata tocatã mãrunt si vinul.
Lasã sã fiarbã si toarnã în dovleacul presãrat cu sare.
Dã la cuptorul încintat la 200ºC, circa de 30 min.
Scoate si serveste imediat.
Poftã mare!
Din miezul de la acest dovleac am pregãtit Sonhos de Abóbora si Tarta de dovleac cu migdale.
www.cozinhaderamona.blogspot.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii