autor:

roxana

» » Fripturi

Pui pe sticla

Autor: roxana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Ingrediente
1 pui potrivit,, 1 plic condimente pentru pui.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Puiul se pune la fiert insa nu se fierbe foarte tare astfel incat sa nu se rupa. Cand este gata se condimenteaza, se baga pe o sticla, sticla se umple cu apa si se aseaza in tava in care este pus ulei si apa impreuna se baga la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior

1 vot    1 comentariu
2h
Fripturi
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012

    Delicios...Mi-aduce aminte de copilarie...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Este o bunatate !

  • Fara foto

    ciria , 09 martie 2010

    foarte bine arata si foarte bunnnnnn

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Arata bine la noi a devenit specialitatea casei!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      foarte bun..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Bun....

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Minunat arata puiut lau Roxana.... Eu nu il fierb inainte...il pun crud la cuptor, tot asa pe sticla si il las cam o ora, o ora jumate sa se rumeneasca...

    • Fara foto

      elena , 13 decembrie 2009

      eu nu fierb puiul. il spal ilstorc bine apoi il ung cu ulei si il dau bine cu condimente si-l impanez cu usturoi si-l pun pe sticla il pun in tava in care am pus apa si ceapa si morcov taiat. dau la cuptorul incalzit pina se rumeneste.mai mult de 1 ora. e foarte gustos.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Delicios.....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Apetisanta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui potrivit,
  • 1 plic condimente pentru pui.

Raporteaza reteta

Retete
de roxana
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Carnea se fierbe dupa care se taie cubulete, apoi se amesteca cu ceapa si ardei taiate feliute. Cartofii

21 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
prajitura mozaic

prajitura mozaic

Se amesteca ouale cu zaharul si praful de budinca. Se pun deasupra unui vas cu apa clocotita si se

6 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
orez cu pulpe de pui

orez cu pulpe de pui

intro oala punem ulei sa se incinga adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare ,dupa

12 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...Mi-aduce aminte de copilarie...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor