Cum procedezi, simplu, curatam si spalam bine puiul si ne ocupam de amestecul hawaian. Curatam si tocam legumele marunt si calim in 2 linguri de ulei, adaugam orezul spalat si calim 2-3 min. Turnam o cescuta de apa, condimentam si lasam sa scada apa. Umplem puiul cu acestr amestec.
Nu prindeti cu scobitori, de preferinta se coase cu ata de bucatarie, riscati sa iasa umplutura.
Se condimenteaza puiul cu un amestec pregatit din cele amintite mai sus. Se aseaza puiul intr-un vas termorezistent, si asezam legumele in jurul lui, taiate dupa preferinta, se toarna 2-3 linguri de ulei si vinul.
Introducem la cuptor si lasam cca 1 ora si jumatate, depinde de cuptorul fiecaruia. Se stropeste din cand in cand cu sos ul format din tava.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii