autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui umplut cu ananas si garnitura de cartofi cu varza de Bruxelles

Autor: Cristiana Moldoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristiana Moldoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
- un pui intreg, - o cutie ananas compot, - 300-400 g varza Bruxelles, - 1 kg cartofi (cat sa incapa in tava de aragaz), - sare, piper (eu am folosit Delikat legume), - o lingurita sos Soia, - o lingurita bulion

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Am curatat si spalat puiul. Cartofii ii puteti taia cum va place (eu i-am taiat pe lung) si i-am asezat in tava unsa cu putin ulei. peste ei am pus varza de Bruxelles..
se pune apa, care sa acopere cam pe trei sferturi ce e in tava, am \"presarat\" delikatul. Peste aceasta compozitie am pus puiul umplut cu ananas. Puiul se unge inainte cu Delikat. Ananasul l-am pregatit asa: intr-un castron am scos bucatile de ananas si le-am amestecat cu soia si cu bulionul, dupa care am umplut puiul.. L-am prins cu scobitori ca sa nu cada compozitia de ananas. Se baga tava la cuptor preincalzit. Din cand in cand mai stropiti puiul cu sosul din tava si mai puneti apa daca e necesar (astfel incat cartofii sa nu se lipeasca). Baietii mei au fost incantati de noua mea reteta.. sper sa va placa si voua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ananas si garnitura de cartofi cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet haiducesc cu ierburi provensale

Cotlet haiducesc cu ierburi provensale

Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii ,dar netaiate complet.In partea

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri de piept de pui cu hribi

Rulouri de piept de pui cu hribi

Am luat acesta reteta de la Oana de pe www.Bucataras.ro si trebuie sa ii multumesc pentru ea pentru

10 voturi    22 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - un pui intreg
  • - o cutie ananas compot
  • - 300-400 g varza Bruxelles
  • - 1 kg cartofi (cat sa incapa in tava de aragaz)
  • - sare
  • piper (eu am folosit Delikat legume)
  • - o lingurita sos Soia
  • - o lingurita bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel