autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui umplut cu ananas si garnitura de cartofi cu varza de Bruxelles

Autor: Cristiana Moldoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristiana Moldoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 octombrie 2009

Ingrediente
- un pui intreg, - o cutie ananas compot, - 300-400 g varza Bruxelles, - 1 kg cartofi (cat sa incapa in tava de aragaz), - sare, piper (eu am folosit Delikat legume), - o lingurita sos Soia, - o lingurita bulion

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Am curatat si spalat puiul. Cartofii ii puteti taia cum va place (eu i-am taiat pe lung) si i-am asezat in tava unsa cu putin ulei. peste ei am pus varza de Bruxelles..
se pune apa, care sa acopere cam pe trei sferturi ce e in tava, am \"presarat\" delikatul. Peste aceasta compozitie am pus puiul umplut cu ananas. Puiul se unge inainte cu Delikat. Ananasul l-am pregatit asa: intr-un castron am scos bucatile de ananas si le-am amestecat cu soia si cu bulionul, dupa care am umplut puiul.. L-am prins cu scobitori ca sa nu cada compozitia de ananas. Se baga tava la cuptor preincalzit. Din cand in cand mai stropiti puiul cu sosul din tava si mai puneti apa daca e necesar (astfel incat cartofii sa nu se lipeasca). Baietii mei au fost incantati de noua mea reteta.. sper sa va placa si voua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ananas si garnitura de cartofi cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in

6 voturi    4 comentarii
59 min
Fripturi
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

Incalzim cuptorul la 200 grade C. Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie, apoi se condimenteaza

31 voturi    20 comentarii
2h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - un pui intreg
  • - o cutie ananas compot
  • - 300-400 g varza Bruxelles
  • - 1 kg cartofi (cat sa incapa in tava de aragaz)
  • - sare
  • piper (eu am folosit Delikat legume)
  • - o lingurita sos Soia
  • - o lingurita bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui la coptor in vas de lut