autor:

Camelia Grosu

» » Fripturi

Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
-2,500kg pulpa de porc, -usturoi, -ulei, -sare, -cimbru, -apa, -1,500kg cartofi, -7 cepe

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea si se sterge cu o laveta. Se curata usturoi mai mult. Se fac gauri cu cutitul in carne si se introduce usturoiul in carne pe ambele parti. Se pune sare, cimbru, ulei, jumatate de cana de apa, se acopera vasul cu capacul si se introduce la cuptor. Se tine pana se rumeneste, dupa care se intoarce pe partea cealalta sa se rumeneasca si pe partea aceea. Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Ceapa se curata, se taie patratele si se caleste in ulei. Cand cartofii sunt fierti li se scurge zeama, se paseaza si li se adauga ceapa cu ulei cu tot amestecandu-se bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la vasul de yena cu piure cu ceapa prajita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Intr-o tava de yana,se pune ceapa taiata julien,cartofii taiati in patru,si usturoiul taiat bucatele.Se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.

Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.

Pieptul de pui se spala se taie fasiute subtiri,se adauga 2 catei de usturoi zdrobiti , piper, o

3 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • -2,500kg pulpa de porc
  • -usturoi
  • -ulei
  • -sare
  • -cimbru
  • -apa
  • -1,500kg cartofi
  • -7 cepe

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitele “Betisoare” din piept de gaina cu mac