Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Ingrediente

  • 2 kg pulpe curcan dezosate
  • 600 g arpagic murat(se gaseste si in comert la borcan)
  • Condimente :4-6 cuisoare,3-4 foi de dafin,sare,piper macinat,piper boabe,cimbru si tarhon macinat
  • 150 ml vin alb amestecat cu cca 100 ml otet in care a fost murat arpagicul
  • un morcov,cateva felii de telina si o ceapa

Mod de preparare

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga morcovul, telina ,ceapa si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa fie patrunsa carnea.Morcovul,telina si ceapa nu se vor arunca,se pot folosi la supa,la pilaf etc...

Carnea se va aseza in tava,se adauga foile de dafin, cuisoarele,condimente dupa gust,se toarna vinul amestecat cu otetul de la arpagic ,arpagicul,se completeaza cu zeama de carne(in care au fiert pulpele)si se introduce la cuptor la foc mediu pana se fragezeste si se rumeneste frumos...Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sosul din tava si daca este cazul se va mai completa cu putina zeama de carne...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise