Spalam pulpele,dam pielita cu grija la o parte,taiem carnea de pe pulpe.
Se scot atele si se taie carnea bucati potrivite.
Se caleste ceapa,usturoiul,ardeiul si carnea in uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust.
Tragem de pe foc,lasam sa se raceasca,,apoi umplem pielitele cu aceasta compozitie,si le asezam in tava.
Turnam sosul peste ele si dam la cuptor pana se rumesc.
Noi am servit cu cartofi copti la cuptor garnisiti cu sos de usturoi deasupra.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii