Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un vas se amesteca uleiul cu boiaua dulce si cea iute sare si piper si maioran.Se amseteca bine si se ung bine pulpele cu acesta pasta si se aseaza intr-o tava adinca sau pyrex. Peste pulpe se aseaza legumele si feliile de lamaie se toarna berea si se acopera tava cu o foaie de aluminiu.Se da la cuptor ptr o ora jumate.Zece minute inainte de termen se scoate aluminiul si se lasa sa se rumeneasca usor. Se poate servi alaturi de orez alb sau pire de cartofi sau paste mici coapte. Este delicios si picant.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii