autor:

Manolovici Eugen

» » Fripturi

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2010

Ingrediente
1 kg pulpe dezosate, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se sareaza, se pipereaza, se prafuiesc cu boia si se frig pe gratar. Se srevesc cu muraturi.Se poate abtine cineva sa nu le manance ????, POFTA BUNA !!! PROVERB : Foamea se uita la poarta omului harnic si nu indrazneste sa intre.- ANTON PANN
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui, dezosate, la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui dezosate la gratar cu garnitura de orez

Pulpe de pui dezosate la gratar cu garnitura de orez

Incepeti cu prepararea garniturii de orez. Orezul spalat si scurs de apa se pune la fiert cu apa

13 voturi    8 comentarii
30 min
Retete la gratar
Pui cu bere neagra

Pui cu bere neagra

Taiem puiul pe langa sira spinarii, cu o foarfeca, astfel incat sa il putem desface intr-o bucata.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Asa mancare...asa proverb... Imi place cum arata gratarul acela incins...

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Foarte bune!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    DELICIOASA RETETA SI INTERESANT PROVERBUL!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Foarte gustos!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Ce grozave sunt la gratar ! o bunatate.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Gustos...frumos proverbul ;)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Salata de  pui, de la Ancuta

Salata de pui, de la Ancuta

Fierbem impreuna, radacinoadele si cartofii intregi ( curatate si spalate ) cu pieptul de pui in

2 voturi    7 comentarii
50 min
Salate cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Asa mancare...asa proverb... Imi place cum arata gratarul acela incins...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi