autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 1 kg pulpe pui, 1 catel mare de usturoi, 2-3 morcovi, condimente (nucsoara, vegeta, cimbru), ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.
Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.
Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente.Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Se lasa la cuptor cca 45 de min pana la o ora. Pe la mijlocul intervalului se intoarce carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tăiaţi carnea şi cârnaţii în cuburi potrivit de mari. Curăţaţi şi tocaţi usturoiul din

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de miel in vin rosu

Friptura de miel in vin rosu

Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange. Punem uleiul

29 voturi    11 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Si eu am preparat pulpe de pui la cuptor si am adaugat si bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Si eu am preparat pulpe de pui la cuptor si am adaugat si bulion.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de iepure cu sos de busuioc