autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 1 kg pulpe pui, 1 catel mare de usturoi, 2-3 morcovi, condimente (nucsoara, vegeta, cimbru), ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.
Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.
Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente.Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Se lasa la cuptor cca 45 de min pana la o ora. Pe la mijlocul intervalului se intoarce carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar din carne tocata de curcan cu susan

Gratar din carne tocata de curcan cu susan

Puneti carnea tocata intr-un castron, adaugati peste ea mixul de condimente, piper si un amestec

8 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi
FRIPTURA DE MIEL sau IED

FRIPTURA DE MIEL sau IED

Carnea se curata f. bine, se portioneaza, se spala, se condimenteaza cu piper, condimente pentru

28 voturi    12 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Si eu am preparat pulpe de pui la cuptor si am adaugat si bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Si eu am preparat pulpe de pui la cuptor si am adaugat si bulion.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic