Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.
Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.
Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente.Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Se lasa la cuptor cca 45 de min pana la o ora. Pe la mijlocul intervalului se intoarce carnea.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii