autor:

Lena Butterfly

» » Fripturi

Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 1 kg pulpe pui, 1 catel mare de usturoi, 2-3 morcovi, condimente (nucsoara, vegeta, cimbru), ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie ciupercile si cartofi cubulete si se aseaza uniform in tava, apoi se taie morcovi feli si se aseaza deasupra.
Se toarna cam o jumatate de cana de apa deasupra cat sa nu acopere cartofii.
Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente.Se cresteaza carnea din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Se lasa la cuptor cca 45 de min pana la o ora. Pe la mijlocul intervalului se intoarce carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe cu cartofi, la cuptor

Pulpe cu cartofi, la cuptor

Pulpele spalate si curatate se sterg si se pun pe o folie care este pusa intr-o tava, Se condimenteaza

25 voturi    10 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Si eu am preparat pulpe de pui la cuptor si am adaugat si bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Si eu am preparat pulpe de pui la cuptor si am adaugat si bulion.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu ghimbir, lămâie şi miere