autor:

dan deva

» » Fripturi

Pulpe dezosate cu bere neagra

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe dezosate de pui, 1/4 l bere neagra, 100g stafide muiate in vin 12 ore, 2 cepe rosii, 1 lingura de sos soia, 3 catei de usturoi, 1 lingura de busuioc tocat, 1 lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent peste un strat format din ceapa taiata rondele subtiri si amestecata cu busuiocul, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga sosul de soia, uleiul si berea, se orneaza cu rondele de usturoi si cu stafide si se da ia cuptorul incins la 190 grade si se tine 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu bere neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate). Intr-o tigaie,se incinge

6 voturi    8 comentarii
20 min
Fripturi
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se

13 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    SUNCA , 01 august 2009

    Nu-i bun deloc.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg pulpe dezosate de pui
  • 1/4 l bere neagra
  • 100g stafide muiate in vin 12 ore
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura de sos soia
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de busuioc tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

SUNCA

Nu-i bun deloc.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ficatei rapizi