autor:

dan deva

» » Fripturi

Pulpe dezosate cu bere neagra

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe dezosate de pui, 1/4 l bere neagra, 100g stafide muiate in vin 12 ore, 2 cepe rosii, 1 lingura de sos soia, 3 catei de usturoi, 1 lingura de busuioc tocat, 1 lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent peste un strat format din ceapa taiata rondele subtiri si amestecata cu busuiocul, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga sosul de soia, uleiul si berea, se orneaza cu rondele de usturoi si cu stafide si se da ia cuptorul incins la 190 grade si se tine 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu bere neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui la cuptor cu garnitura de orez

Pui la cuptor cu garnitura de orez

Se parleste carnea de pui la flacara, se curata si se spala.Se sterge bine cu prosoape de hartie

1 vot    2 comentarii
2h
Fripturi
Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Muschiulet de porc in crusta de condimente cu piure de spanac

Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de

5 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    SUNCA , 01 august 2009

    Nu-i bun deloc.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg pulpe dezosate de pui
  • 1/4 l bere neagra
  • 100g stafide muiate in vin 12 ore
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura de sos soia
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de busuioc tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

SUNCA

Nu-i bun deloc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată