autor:

dan deva

» » Fripturi

Pulpe dezosate cu bere neagra

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
1 kg pulpe dezosate de pui, 1/4 l bere neagra, 100g stafide muiate in vin 12 ore, 2 cepe rosii, 1 lingura de sos soia, 3 catei de usturoi, 1 lingura de busuioc tocat, 1 lingura ulei de masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent peste un strat format din ceapa taiata rondele subtiri si amestecata cu busuiocul, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga sosul de soia, uleiul si berea, se orneaza cu rondele de usturoi si cu stafide si se da ia cuptorul incins la 190 grade si se tine 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu bere neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MITITEI  PREGATITI IN CASA

MITITEI PREGATITI IN CASA

Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la

50 voturi    11 comentarii
5h
Fripturi
Ficatei cu pasta de usturoi

Ficatei cu pasta de usturoi

Am încins tigaia tefalata,am pus putin ulei de masline,dupa care am pus ficateii si i-am lasat sub

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    SUNCA , 01 august 2009

    Nu-i bun deloc.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg pulpe dezosate de pui
  • 1/4 l bere neagra
  • 100g stafide muiate in vin 12 ore
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura de sos soia
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de busuioc tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Fara foto

SUNCA

Nu-i bun deloc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen