autor:

Sidy

» » Fripturi

Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2011

Ingrediente
6 pulpe pui, 6-7 cartofi, 6 catei usturoi, 1 lingurita rozmarin pudra, confimente pui Fuchs, 1 ceapa, 50 g pesmet, 2 linguri sos de soia, sare cu verdeturi, piper, boia, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se scoate pielita de pe pulpe si de condimenteaza cu condimentele pentru pui si cu sosul de soia.Se pun intr-un bol la rece pentru cel putin o ora. Se pot lasa asa de seara pina dimineata.
Se curata cartofii si se taie in patru sau cuburi.
Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza pulpele si imprejurul lor cartofii dati cu pesmet , rozmarin si usturoi presat.Adaugam si cateva frunze de patrunjel verde.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50-60 de minute pina cand s-au rumenit pulpele si cartofii.
Servim pulpele alaturi de cartofi si muraturi sau salata verde.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite si cartofi cu usturoi si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

Ciolan afumat la cuptor cu salatã Coleslaw

1) Fierbe ciolanul în apã fãrã sare, cu foile de dafin si ardeiul iute. Lasã la fiert cam 30

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • roxi-roxi

    roxi-roxi (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2013

    Cred ce e delicios!!

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    Ai votul meu.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 martie 2011

    Ce foame mi s-a facut !!!!! *****

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

      Vin si eu, daca nu mai ai, apuca-te de facut iar !

    • sorina gabriela

      sorina gabriela (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Ce bunatate...mi-a lasat gura apa la castraveciorii tai :))

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Hmmm...ce bunatate!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Un deliciu!!! mai ai?

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Sidy a mai ramas vreo pulpita ? vin in vizita :)))

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 6-7 cartofi
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita rozmarin pudra
  • confimente pui Fuchs
  • 1 ceapa
  • 50 g pesmet
  • 2 linguri sos de soia
  • sare cu verdeturi
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

roxi-roxi (Chef de cuisine)

Cred ce e delicios!!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Fripura pulpe de pui si carne de porc