Curatz si spal foarte bine carnea,las la muiat peste noapte.Asez in oala,acopar cu apa rece, dau la fiert. Dupa ce da cateva clocote,schimb apa care trebuie sa acopere carnea cam cu o palma. Cand incepe sa fiarba,dau la foc foarte mic, spumuiesc si adaug ceapa, morcovul, boabe de piper, foi de dafin, 3-4 catei de usturoi in foaie si las sa fiarba la foc foarte mic.Incerc dupa cateva ore (5-6 ore),o lingura de supa pusa la rece. Daca se incheaga, scot carnea,o dezosesc si o aranjez pe platouri.Las supa sa se raceasca, strang grasimea, condimentez cu piper, sare si usturoi pisat dupa gust.Strecor,incalzesc foare,foart putin supa,o torn peste carne.Las la rece. Noi o servim stropita cu otet,cu mamaliga. Piftia se poate aseza in vase mici si o rasturnam inainte de a servi.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii