autor:

Alice Bertoti

» » Mancaruri cu peste

Rechin pane

Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 06 decembrie 2015

Ingrediente
2 bucati cotlete rechin, sare, condiment peste, granule usturoi, 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa 10 min la macerat intre timp se bat ouale cu sare, se pregateste faina si pesmetul.

Dupa 10 min luam fileurile de rechin le trecem prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou si ultima data prin pesmet amestecat cu granule de usturoi. Se pun la prajit la foc mediu 5 min si un min la foc mare. Dupa ce devin de culoarea aurie se vor scoate pe prosoape de hirtie se pot servi cu garnituri pentru peste.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste prajit

Peste prajit

PestIi se curata de icre si de branhiI, se taie bucatele (capul il puteti folosii la ciorbe). Dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Platou din fructe de mare si peste

Platou din fructe de mare si peste

File-ul de peste se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte si se scoate pe o farfurie. Crevetii

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati cotlete rechin
  • sare
  • condiment peste
  • granule usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Bertoti
noodle cu legume

noodle cu legume

Se pune in wok 50 g ulei rapita, se adauga ceapa si se amesteca de cateva ori. Se adauga morcovii,

1 vot    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba: se spala bine oasele si se pun la fiert cu putina sare si se lasa la fiert cam 30 min. In

3 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.