autor:

Alice Bertoti

» » Mancaruri cu peste

Rechin pane

Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 06 decembrie 2015

Ingrediente
2 bucati cotlete rechin, sare, condiment peste, granule usturoi, 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa 10 min la macerat intre timp se bat ouale cu sare, se pregateste faina si pesmetul.

Dupa 10 min luam fileurile de rechin le trecem prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou si ultima data prin pesmet amestecat cu granule de usturoi. Se pun la prajit la foc mediu 5 min si un min la foc mare. Dupa ce devin de culoarea aurie se vor scoate pe prosoape de hirtie se pot servi cu garnituri pentru peste.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Intii se spala bine pestele dupa care se presara cu sare gronjoasa si se lasa citeva minute dupa

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Orez cu fructe de mare

Orez cu fructe de mare

Intr-o cratita se incinge uleiul, la foc mic,apoi se adauga firisoarele de sofran si se lasa cateva

8 voturi    8 comentarii
40h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati cotlete rechin
  • sare
  • condiment peste
  • granule usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Bertoti
noodle cu legume

noodle cu legume

Se pune in wok 50 g ulei rapita, se adauga ceapa si se amesteca de cateva ori. Se adauga morcovii,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba: se spala bine oasele si se pun la fiert cu putina sare si se lasa la fiert cam 30 min. In

3 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
File de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate