Rechin pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rechin pane

Ingrediente

  • 2 bucati cotlete rechin
  • sare
  • condiment peste
  • granule usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa 10 min la macerat intre timp se bat ouale cu sare, se pregateste faina si pesmetul.

Dupa 10 min luam fileurile de rechin le trecem prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou si ultima data prin pesmet amestecat cu granule de usturoi. Se pun la prajit la foc mediu 5 min si un min la foc mare. Dupa ce devin de culoarea aurie se vor scoate pe prosoape de hirtie se pot servi cu garnituri pentru peste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure