autor:

Alice Bertoti

» » Mancaruri cu peste

Rechin pane

Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Bertoti (Chef de cuisine)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 06 decembrie 2015

Ingrediente
2 bucati cotlete rechin, sare, condiment peste, granule usturoi, 2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se iau bucatile de rechin se sareaza se pipereaza se asezoneaza cu condiment de peste si se lasa 10 min la macerat intre timp se bat ouale cu sare, se pregateste faina si pesmetul.

Dupa 10 min luam fileurile de rechin le trecem prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou si ultima data prin pesmet amestecat cu granule de usturoi. Se pun la prajit la foc mediu 5 min si un min la foc mare. Dupa ce devin de culoarea aurie se vor scoate pe prosoape de hirtie se pot servi cu garnituri pentru peste.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati cotlete rechin
  • sare
  • condiment peste
  • granule usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Bertoti
noodle cu legume

noodle cu legume

Se pune in wok 50 g ulei rapita, se adauga ceapa si se amesteca de cateva ori. Se adauga morcovii,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ciorba: se spala bine oasele si se pun la fiert cu putina sare si se lasa la fiert cam 30 min. In

5 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor