Ingrediente
Timp de preparare: 2 ore., Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc., Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi, Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
24 voturi
Mod de preparare
Ingrediente: pentru 5 kg de carne grasa de porc (eventual se poate amesteca cu 1.5 kg pulpa de vita): 1kg usturoi, 2 linguri de sare, 1 lingura piper, mate de porc sau/si de oaie. In general, matele de oaie unt mai subtiri decat cele de porc.
Ustensile de Bucatarie: pisalog de usturoi
Electrocasnice: robot de bucatarie sau tocator prevazut cu palnie speciala pentru umplut mate;
constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010
Foarte buni !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
BUNI,BUNI,TARE BUNI...