1. Taiati ceapa cubulete si caliti-o in ulei de masline, pana aceasta prinde o culoare transparenta.
2. Adaugati orezul, rumeniti-l putin, dupa care adaugati apa fierbinte cat sa il acopere. Adaugati sare si piper si lasati-l la fiert.
3. Cand orezul este aproape gata, adaugati vinul, rozmarin si busuioc si lasati la foc pana orezul absoarbe vinul.
4. Cand orezul e gata, stingeti focul, adaugati parmezanul (sau cascavalul) si patrunjelul, amestecati si e gata.
TIP: Puteti sa il serviti cu un cotlet de porc bine condimentat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii