Se separa albusurile de gablenusuri, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul intr-un castronel.Galbenusurile amestecate cu zaharul, le amestecam pana se mai dizolva zaharul.Peste gablenusurile amestecate cu zahar, adaugam albusurile batute spuma si omogenizam bine.Se pune si faina, esenta de rom si zaharul vanilat si se mixeaza bine.Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se aureste pe margini.Se pune un prosop umed pe masa si peste el se pune blatul cald, se pune peste tot blatul gem, se intinde uniform peste tot blatul si se ruleaza cat este inca cald, cu prosopul ne ajutam sa rulam mai repede.Se ruleaza si se lasa sa se raceasca, apoi se taie feli cat vrem de groase.Rulada cu gem am imbracat-o in ciocolata si am pus, fulgi de nuca de cocos deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii