Se pun pe foc, intr-o cratita, 2ooml.de lapte cu 200 gr. de zahar si 2-3 lg. de cacao. Se amesteca pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc, se adauga un ou intreg, esenta de rom si 500 gr. de biscuiti dati prin masina. Se amesteca la un loc si se da la o parte pana se face crema.
CREMA: 1 pachet de margarina se freaca cu 100 gr. de zahar pudra, esenta de vanilie si rom, 1 ou,si 100 gr. nuca de cocos.
Se intinde aluatul pe o foaie de alimentara. Peste blat se pune crema si apoi se ruleaza. Se lasa la rece si se taie dupa 2-3 ore.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii