autor:

Eva Fischer

» » Dulciuri diverse

Rulada de castane cu ciocolata

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2008

Ingrediente
1 pachet pireu de castane, Ciocolata "Nutela", 1 foaie de ergament, frisca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se decongeleaza piureul de castane si prin presarea cu mana se intinde pe foaia de pergament, pana obtinem un dreptunghi cu grosimea de 1cm. Se unge cu \"Nuttela\". Cu ajutorul hartiei de pergament se ruleaza si se pune in congelator.
Se poate servi imediat sau dupa mai mult timp - cu decongelare prealabila de 10 minute. Se taie felii de grosimea degetului si se serveste cu frisca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de castane cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu fructe (mere, visine)

Tarta cu fructe (mere, visine)

Se curata merele, se taie pe jumatate si se scot samburii. Daca este cu visine congelate, se lasa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Muffins alb negru

Muffins alb negru

Intr-un bol se amesteca ouale cu zahar si putina sare si zaharul vanilat. Se adauga cele doua iaurturi,

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

foarte rapid!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Mucenici sau Sfinti cu nuca de cocos