autor:

Eva Fischer

» » Dulciuri diverse

Rulada de castane cu ciocolata

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2008

Ingrediente
1 pachet pireu de castane, Ciocolata "Nutela", 1 foaie de ergament, frisca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se decongeleaza piureul de castane si prin presarea cu mana se intinde pe foaia de pergament, pana obtinem un dreptunghi cu grosimea de 1cm. Se unge cu \"Nuttela\". Cu ajutorul hartiei de pergament se ruleaza si se pune in congelator.
Se poate servi imediat sau dupa mai mult timp - cu decongelare prealabila de 10 minute. Se taie felii de grosimea degetului si se serveste cu frisca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de castane cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca rapida

Pasca rapida

Se topeste margarina pe foc mic fara sa fiarba vreun pic. Se lasa deoparte ca sa se racoreasca. Se

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Punem 700 g faina in ligheanul pentru framantat, adaugam o jumate de lingurita de sare, un praf de

14 voturi    4 comentarii
3h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

foarte rapid!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Cupe tiramisu si crocant de savoiardi