autor:

Eva Fischer

» » Dulciuri diverse

Rulada de castane cu ciocolata

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 ianuarie 2008

Ingrediente
1 pachet pireu de castane, Ciocolata "Nutela", 1 foaie de ergament, frisca

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Se decongeleaza piureul de castane si prin presarea cu mana se intinde pe foaia de pergament, pana obtinem un dreptunghi cu grosimea de 1cm. Se unge cu \"Nuttela\". Cu ajutorul hartiei de pergament se ruleaza si se pune in congelator.
Se poate servi imediat sau dupa mai mult timp - cu decongelare prealabila de 10 minute. Se taie felii de grosimea degetului si se serveste cu frisca.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de castane cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Esenta naturala din coji de portocale

Esenta naturala din coji de portocale

Un praf cu o aroma foarte puternica si rezultate intense. Imi place foarte mult gustul si mirosul

19 voturi    6 comentarii
48h
Dulciuri diverse
Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor !

Napolitane cu crema caramel si nuca ! Pe gustul tuturor !

300 de grame de zahar se caramelizeaza. Cand capata o culoare maroniu-roscat se ia de pe foc si se

40 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

foarte rapid!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Reţetă de preparare a papanaşilor