Rulada de castane cu ciocolata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet pireu de castane
  • Ciocolata \"Nutela\"
  • 1 foaie de ergament
  • frisca

Mod de preparare

Se decongeleaza piureul de castane si prin presarea cu mana se intinde pe foaia de pergament, pana obtinem un dreptunghi cu grosimea de 1cm. Se unge cu \"Nuttela\". Cu ajutorul hartiei de pergament se ruleaza si se pune in congelator.

Se poate servi imediat sau dupa mai mult timp - cu decongelare prealabila de 10 minute. Se taie felii de grosimea degetului si se serveste cu frisca.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise