autor:

Eugenia Bogdan

» » Fripturi

Rulada de porc

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2011

Ingrediente
1 bucata de aproximativ 1kg pulpa porc dezosata, Condimente dupa preferinta : rozmarin, sare piper, usturoi, , 2 linguri mustar, Sfoara pentru legat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Desfacem pulpa de porc si o batem pana capata o forma aproximativ patrata sau dreptunghiulara.
Separat pregatim un amestec din condimentele enumerate mai sus, inclusiv mustarul, pana devine o pasta. Cu pasta rezultata frecam bine carnea doar pe o parte (cea din interior) si o rulam cu grija. Legam carnea si prajim usor pe toate partile pana devine aurie.
O asezam apoi intr-o tava si o dam la cuptor pentru 1-1 ½ ore.
Dupa ca s-a preparat o lasam sa se “odihneasca “, scoatem cu grija sfoara cu care a fost legata si o servim calda alaturi de o garniture de cartofi si o salata.
E delicioasa ! Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa si cu cat mai multa carne intre straturile de

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Craciun
Rulada de porc cu prune

Rulada de porc cu prune

Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii. Carnea de porc se taie pe jumatate si se

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Minunata rulada ta, imi place combinatia cu rozmarin.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 mai 2011

    Arata foarte bine ! si cu siguranta si gustul e cel putin la fel...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de aproximativ 1kg pulpa porc dezosata
  • Condimente dupa preferinta : rozmarin
  • sare piper
  • usturoi
  • 2 linguri mustar
  • Sfoara pentru legat

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

10 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

197 voturi    31 comentarii
1h 20 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Minunata rulada ta, imi place combinatia cu rozmarin.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel la tava, reteta din 1931