Desfacem pulpa de porc si o batem pana capata o forma aproximativ patrata sau dreptunghiulara.
Separat pregatim un amestec din condimentele enumerate mai sus, inclusiv mustarul, pana devine o pasta. Cu pasta rezultata frecam bine carnea doar pe o parte (cea din interior) si o rulam cu grija. Legam carnea si prajim usor pe toate partile pana devine aurie.
O asezam apoi intr-o tava si o dam la cuptor pentru 1-1 ½ ore.
Dupa ca s-a preparat o lasam sa se “odihneasca “, scoatem cu grija sfoara cu care a fost legata si o servim calda alaturi de o garniture de cartofi si o salata.
E delicioasa ! Pofta buna !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii