autor:

Eugenia Bogdan

» » Fripturi

Rulada de porc

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2011

Ingrediente
1 bucata de aproximativ 1kg pulpa porc dezosata, Condimente dupa preferinta : rozmarin, sare piper, usturoi, , 2 linguri mustar, Sfoara pentru legat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Desfacem pulpa de porc si o batem pana capata o forma aproximativ patrata sau dreptunghiulara.
Separat pregatim un amestec din condimentele enumerate mai sus, inclusiv mustarul, pana devine o pasta. Cu pasta rezultata frecam bine carnea doar pe o parte (cea din interior) si o rulam cu grija. Legam carnea si prajim usor pe toate partile pana devine aurie.
O asezam apoi intr-o tava si o dam la cuptor pentru 1-1 ½ ore.
Dupa ca s-a preparat o lasam sa se “odihneasca “, scoatem cu grija sfoara cu care a fost legata si o servim calda alaturi de o garniture de cartofi si o salata.
E delicioasa ! Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de porc cu nuci si fructe

Rulada de porc cu nuci si fructe

Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Rulada de porc cu ciuperci

Rulada de porc cu ciuperci

Ceapa se taie marunt si se undeste pentru un minut in 50 ml ulei.Se adauga apoi ciupercile taiate

10 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Minunata rulada ta, imi place combinatia cu rozmarin.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 mai 2011

    Arata foarte bine ! si cu siguranta si gustul e cel putin la fel...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de aproximativ 1kg pulpa porc dezosata
  • Condimente dupa preferinta : rozmarin
  • sare piper
  • usturoi
  • 2 linguri mustar
  • Sfoara pentru legat

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

11 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

265 voturi    35 comentarii
1h 20 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Minunata rulada ta, imi place combinatia cu rozmarin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN