Desfacem pulpa de porc si o batem pana capata o forma aproximativ patrata sau dreptunghiulara.
Separat pregatim un amestec din condimentele enumerate mai sus, inclusiv mustarul, pana devine o pasta. Cu pasta rezultata frecam bine carnea doar pe o parte (cea din interior) si o rulam cu grija. Legam carnea si prajim usor pe toate partile pana devine aurie.
O asezam apoi intr-o tava si o dam la cuptor pentru 1-1 ½ ore.
Dupa ca s-a preparat o lasam sa se “odihneasca “, scoatem cu grija sfoara cu care a fost legata si o servim calda alaturi de o garniture de cartofi si o salata.
E delicioasa ! Pofta buna !
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii