autor:

anuta

» » Prajituri

Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
250 g biscuiti fragezi Petit Beurre,150 g unt sau margarina,100 g ciocolata tartinabila(tip Finetti),250 g branza proaspata de vaci(crema fina),100 g zahar pudra,zahar vanilat,50 ml frisca lichida,100 g zmeura proaspata(sau alt fruct prospata de sezon)

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se dau biscuitii la robot,apoi se framanta bine cu margarina topita si amestecata cu ciocolata tartinabila,pana obtinem un amestec omogen.
Se intinde,intre doua folii de celofan,blatul de biscuiti al ruladei,gros de 0,5 cm.
2.Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida ,zaharul vanilat si cel pudra,apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti.Deasupra se presara zmeura apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore.
Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu mere si boti

Prajitura cu mere si boti

Mod de preparare: Intr-un castron se pune faina, sarea, untura si zaharul. Se framanta pana ce se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Prajitura cu compot

Prajitura cu compot

Tava pe pune pe aragaz iar fundul ei este acoperit cu zahar(din abundenta). Zaharul este pus la topit.

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g biscuiti fragezi Petit Beurre,150 g unt sau margarina,100 g ciocolata tartinabila(tip Finetti),250 g branza proaspata de vaci(crema fina),100 g zahar pudra,zahar vanilat,50 ml frisca lichida,100 g zmeura proaspata(sau alt fruct prospata de sezon)

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Pudim de pao com limao(Budinca din paine cu lamaie)