Ingrediente
3 oua, 1/2 ardei gras rosu si verde, un morcov mic, 2 fire patrunjel, sare, piper, o lingura de ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
12 voturi
Mod de preparare
Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si le batem bine cu telul .
Adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam .
Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei.Micsoram flacara si turnam cam 70 % din compozitie.
Cand omleta se desprinde de pe peretii tigaii, rulam din partea dreapta ajutati de o spatula pana la jumatate si o tragem catre margine.
Turnam restul compozitiei in partea libera a tigaii ,astfel incat cele doua sa se imbine.
Rulam omleta cand se prajeste si o scoatem pe un platou.Cand se racoreste o portionam si o servim. Pofta buna!