Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.
Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai mare decat tigaia) si se intoarce omleta. Se coace si pe cealalta parte si apoi se scoate pe o farfurie curata.Dupa ce se raceste se umple cu urmatoarea compozitie:
Compozitia pentru umplutura :
Pateul se freaca bine cu unt (dupa gust) pana se omogenizeaza si se face ca o pasta.
Se adauga ciuperci taiate marunt, castraveciorii murati si gogosari acri tocati marunti
Se amesteca toate ingredientele bine , dupa care se unple omletele reci si se ruleaza.
Se taie dupa ce stau la rece cca 1-2 ore in felii de grosimea unui deget.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii