Rulou Brasovean 1 portie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Rulou Brasovean 1 portie

Ingrediente

  • 220 g cotlet de porc in crud
  • 1 ou fiert tare
  • 1 castravete cornisor
  • 100 g de carne tocata de porc
  • Sare, piper
  • Malai
  • 1 bucata de carnat
  • 100 g de branza
  • Verdeturi(marar, ceapa verde, tarhon)
  • Vib alb
  • Ulei, unt
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita, se ia castravetele si i se taie capetele. Aplatizam cotletul, saram si piperam. Putem un strat de carne tocata peste care adaugam oul curatat de coaja si fiert tare, precum si castravetele.

Imbracam bine si venim cu felia de cotlet de porc deasupra si imbracam toata compozitia in carne. Legam cu ata alimentara sa nu se desfaca. Incingem unt si ulei intr-o tigaie si tragem cotletul pe toate fetele pana isi schimba culoarea dupa care dam la cuptor la T160-180 de grade 40 de minute.

Garnitura pregatita de mine a fost mamaliga cu carnat si branza. Am facut o mamaliga mai moale, am luat o forma am udat-o cu putina apa si am pus hartie cerata. Am asezat un strat mai consistent de mamaliga am pus carnatul si cubuletele de branza si am acoperit cu mamaliga. Am dat la cuptor 20 de minute la 180 grade.

Facem un sos de verdeturi: ceapa verde(cozile), marar, tarhon le taiem marunt, ceapa la fel o taiem marunt. Intr-o tigaie punem unt si ulei, adaugam ceapa si verdeata. Lasam sa se caleasca, saram si piperam si adaugam putin vin alb. Lasam sa scada pana la jumatate, dupa care vom blenda sosul si il vom strecura.

Puteti decora cum doriti.

Pofta Buna

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise