Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast. Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice fel de paine toast.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Ingrediente

  • 8 felii de paine fara gluten, sau orice paine toast
  • 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
  • 8 felii de gogosari murati
  • 2 oua
  • sare
  • putin ghimbir ras
  • 1 lingura faina fara gluten sau obisnuita
  • 100 ml ulei de palmier

Mod de preparare

Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice fel de paine toast.

Sunt niste rulouri de mare efect si pot tine loc de sandviciuri pentru pachetul de scoala sau serviciu.

Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.

Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.

Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.

Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.

Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.

Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.

Sunt tare de efect, se prepara rapid si pot constitui baza unui pachetel de scoala sau de serviciu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise