autor:

Daniela_Gherca

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri aperitiv din dovlecel verde

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2016

Ingrediente
1 dovlecel verde, 100-120g telemea de vaca sarata, 50g mozzarella, 1 bucatica ardei rosu, oregano, cascaval ras (ementaler am pus eu)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

O metoda geniala de a prepara dovleceii! Sunt gustosi si nu se fac greu deloc! Va puteti juca cu ingredientele: in umplutura puteti pune marar, rosii, patrunjel sau ce va mai place! Sunt tare bune!

Pentru inceput spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri pe lungime.
Intr-o tigaie grill, asezam feliile de dovlecel si le frigem cateva minute pe o parte si alte cateva minute pe cealalta parte, apoi le punem intr-un bol/oala acoperite cu capac timp de 5-10 minute atat cat
pregatim umplutura.
Branza telemea o maruntim cu o furculita si peste adaugam ardeiul rosu taiat cubulete si mozzarella rasa (daca aveti mozzarella proaspata, o maruntiti cu furculita, impreuna cu telemeaua).
Luam cate o felie de dovlecel din oala cu capac, presaram putin oregano si asezam la un capat cate o lingura din umplutura, apoi rulam usor, pana obtinem un rulou frumos umplut cu braza :D
Asezam rulourile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram deasupra cascaval ras.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, in fuctie de cuptorul fiecaruia!
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv din dovlecel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete  la cuptor, cu garnitura de orez si legume

Vinete la cuptor, cu garnitura de orez si legume

Este o mancare de sezon cu legume proaspete, ce contine o multime de vitamine, minerale, proteine,

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cus Cus

Cus Cus

Se prajeste cus cus-ul in ulei pana devine aramiu. Separat se fierb 500 ml apa cu cubul Knorr

24 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovlecel verde
  • 100-120g telemea de vaca sarata
  • 50g mozzarella
  • 1 bucatica ardei rosu
  • oregano
  • cascaval ras (ementaler am pus eu)

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

21 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

10 voturi    2 comentarii
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Tortilla