autor:

anuta

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018

Ingrediente
1 conopida, cateva fasii de ceafa afumata de porc, cateva linguri de fulgi de mei, sare, ierburi aromate de la Provence, rozmarin uscat, 1 ardei rosu kapia, ulei de masline , sare, 2 oua, fulgi de mei, cateva rosioare cherry, cateva scobitori de bambus

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele de conopida si se fierb 3 minute, dupa care se scurg intr-o sita. Se incinge un pic de ulei de masline si se rumeneste un pic conopida scursa bine. Se scoate din ulei cu o paleta cand este facuta si se aromatizeaza cu un praf de ierburi de Provence.

Ardeiul se prajeste in ulei pe toata suprafata, apoi se curata de pielita, se curata de cotor si samburi si se taie in fasii care se sareaza si se stropesc cu un pic de ulei de masline (eu am pus si un strop de otet balsamic). Se desfac fasiile de ceafa afumata si pe fiecare se pune cate un buchetel de conopida si o lingurita de ardei, se ruleaza usor si se prinde ruloul cu o scobitoare.

Se bat bine ouale, se pun cateva linguri de fulgi de mei intr-o farfurie. Fiecare rulou se trece prin oul batut, apoi se trece prin fulgii de mei. Se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt fiecare rulou, se pun si cateva rosioare printre ele, apoi pe fiecare rulou se toarna cate o picatura de ulei de masline si se presara deasupra rozmarin. Se dau la cuptorul deja incins cca. 10 minute pana se rumenesc usor. Sunt delicioase!!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu garnitura de legume

Pui cu garnitura de legume

Se spala bine copanele de pui, se parlesc si se asaza in tava cu ulei. Adaugam condimente si vin,

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu legume

Dovlecei cu legume

Dovleceii se spala, se taie la capete si se fierb intregi cca 15 minute. Dupa ce s-au racit se taie

37 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • cateva fasii de ceafa afumata de porc
  • cateva linguri de fulgi de mei
  • sare
  • ierburi aromate de la Provence
  • rozmarin uscat
  • 1 ardei rosu kapia
  • ulei de masline 
  • sare
  • 2 oua
  • fulgi de mei
  • cateva rosioare cherry
  • cateva scobitori de bambus

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Spanac scazut