autor:

anuta

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018

Ingrediente
1 conopida, cateva fasii de ceafa afumata de porc, cateva linguri de fulgi de mei, sare, ierburi aromate de la Provence, rozmarin uscat, 1 ardei rosu kapia, ulei de masline , sare, 2 oua, fulgi de mei, cateva rosioare cherry, cateva scobitori de bambus

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele de conopida si se fierb 3 minute, dupa care se scurg intr-o sita. Se incinge un pic de ulei de masline si se rumeneste un pic conopida scursa bine. Se scoate din ulei cu o paleta cand este facuta si se aromatizeaza cu un praf de ierburi de Provence.

Ardeiul se prajeste in ulei pe toata suprafata, apoi se curata de pielita, se curata de cotor si samburi si se taie in fasii care se sareaza si se stropesc cu un pic de ulei de masline (eu am pus si un strop de otet balsamic). Se desfac fasiile de ceafa afumata si pe fiecare se pune cate un buchetel de conopida si o lingurita de ardei, se ruleaza usor si se prinde ruloul cu o scobitoare.

Se bat bine ouale, se pun cateva linguri de fulgi de mei intr-o farfurie. Fiecare rulou se trece prin oul batut, apoi se trece prin fulgii de mei. Se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt fiecare rulou, se pun si cateva rosioare printre ele, apoi pe fiecare rulou se toarna cate o picatura de ulei de masline si se presara deasupra rozmarin. Se dau la cuptorul deja incins cca. 10 minute pana se rumenesc usor. Sunt delicioase!!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Miel cu legume

Miel cu legume

Toate legumele taiate cuburi se pun intr-un vas pentru cuptor. Costite de miel, dupa ce au fost

6 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu carne de pui

Tocanita cu carne de pui

Astazi fiind in pana de inspiratie m-am gandit sa combin cumva ingredientele de care dispuneam in

8 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • cateva fasii de ceafa afumata de porc
  • cateva linguri de fulgi de mei
  • sare
  • ierburi aromate de la Provence
  • rozmarin uscat
  • 1 ardei rosu kapia
  • ulei de masline 
  • sare
  • 2 oua
  • fulgi de mei
  • cateva rosioare cherry
  • cateva scobitori de bambus

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Musaca de vinete cu ciuperci si carne de pasare Musaca de vinete cu ciuperci si carne de pasare

Se spala si sterg vinetele, se indeparteaza cotoarele, apoi se curata de coaja. Se taie in felii, pe lung, cu grosimea de 0,5-1 cm,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj