autor:

dan deva

» » Mancaruri cu carne

Rulouri de porc pane

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
4 felii snitel de porc, 4 felii svaitzer, 4 felii sunca de praga, 250g ciuperci champinion, 1/4 ceapa rosie mai mica, 1 lingurita patrunjel verde tocat fin, 2oua, 250g faina, 500ml ulei, 1 varf cutit nucsoara macinata, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se iau ciupercile si se curata, se taie marunt si se calesc in ulei impreuna cu ceapa pana scade zeama lasata, se sareaza si pipereaza dupa gust, cand este gata se adauga patrunjelul si nucsoara si se lasa la racit.

Snitelele se bat bine, se sareaza si pipereaza dupa gust, peste felia de carne se pune o felie de svaitzer si una de sunca si se pune cu o lingura se aseaza ciupercile ca si la clatite, apoi se ruleaza snitelul si se cufunda in aluatul facut din oua si faina si apoi in uleiul bine incins, se scoate cand s-au rumenit.

Se serveste cu orez si legume si cu un vin demisec roze.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu legume in vas roman

Pui cu legume in vas roman

Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu condimentele pentru carne de pui sau delikat si boia

5 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii snitel de porc
  • 4 felii svaitzer
  • 4 felii sunca de praga
  • 250g ciuperci champinion
  • 1/4 ceapa rosie mai mica
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat fin
  • 2oua
  • 250g faina
  • 500ml ulei
  • 1 varf cutit nucsoara macinata
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Vita Bourguignon