autor:

dan deva

» » Mancaruri cu carne

Rulouri de porc pane

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
4 felii snitel de porc, 4 felii svaitzer, 4 felii sunca de praga, 250g ciuperci champinion, 1/4 ceapa rosie mai mica, 1 lingurita patrunjel verde tocat fin, 2oua, 250g faina, 500ml ulei, 1 varf cutit nucsoara macinata, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se iau ciupercile si se curata, se taie marunt si se calesc in ulei impreuna cu ceapa pana scade zeama lasata, se sareaza si pipereaza dupa gust, cand este gata se adauga patrunjelul si nucsoara si se lasa la racit.

Snitelele se bat bine, se sareaza si pipereaza dupa gust, peste felia de carne se pune o felie de svaitzer si una de sunca si se pune cu o lingura se aseaza ciupercile ca si la clatite, apoi se ruleaza snitelul si se cufunda in aluatul facut din oua si faina si apoi in uleiul bine incins, se scoate cand s-au rumenit.

Se serveste cu orez si legume si cu un vin demisec roze.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Ardeii se spala si li se indeparteaza cotorul usor in asa fel incat acestia sa nu se sparga. Ceapa

54 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Curcan fript cu portocale

Curcan fript cu portocale

1. Pentru marinata, se curate o portocala de coaja si pielitele albe si se taie rondele, apoi

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii snitel de porc
  • 4 felii svaitzer
  • 4 felii sunca de praga
  • 250g ciuperci champinion
  • 1/4 ceapa rosie mai mica
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat fin
  • 2oua
  • 250g faina
  • 500ml ulei
  • 1 varf cutit nucsoara macinata
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mancarica de ficatei