autor:

dan deva

» » Mancaruri cu carne

Rulouri de porc pane

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
4 felii snitel de porc, 4 felii svaitzer, 4 felii sunca de praga, 250g ciuperci champinion, 1/4 ceapa rosie mai mica, 1 lingurita patrunjel verde tocat fin, 2oua, 250g faina, 500ml ulei, 1 varf cutit nucsoara macinata, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se iau ciupercile si se curata, se taie marunt si se calesc in ulei impreuna cu ceapa pana scade zeama lasata, se sareaza si pipereaza dupa gust, cand este gata se adauga patrunjelul si nucsoara si se lasa la racit.

Snitelele se bat bine, se sareaza si pipereaza dupa gust, peste felia de carne se pune o felie de svaitzer si una de sunca si se pune cu o lingura se aseaza ciupercile ca si la clatite, apoi se ruleaza snitelul si se cufunda in aluatul facut din oua si faina si apoi in uleiul bine incins, se scoate cand s-au rumenit.

Se serveste cu orez si legume si cu un vin demisec roze.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica,

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza , se pipereaza si condimenteaza dupa gust si

15 voturi    8 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 felii snitel de porc
  • 4 felii svaitzer
  • 4 felii sunca de praga
  • 250g ciuperci champinion
  • 1/4 ceapa rosie mai mica
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat fin
  • 2oua
  • 250g faina
  • 500ml ulei
  • 1 varf cutit nucsoara macinata
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Varza a la Cluj- varianta Bihoreana