autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Rulouri orientale

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2010

Ingrediente
800 g. carne vită/porc sau piept de pui, 2 cepe potrivite, 2 ardei graşi, 2 roşii, 2 ciuperci, 100 g. unt, 1 linguriţă chimen pisat, 1 linguriţă piper, 1 linguriţă boia dulce, sare după gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se căleşte ceapa, ardeiul, ciupercile şi roşiile într-o lingură de unt şi se condimenteză cu chimenul, piperul, boiaua şi sarea. Carnea se bate, se umple cu compoziţia obţinută, se fac rulouri care se prăjesc în unt. Se servesc cu salata de varză.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri orientale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute cu cartofi la cuptor

Chiftelute cu cartofi la cuptor

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat, ceapa taiata foarte marunt, oul si painea, condimentam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi la cuptor

Piept de pui cu cartofi la cuptor

Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa

24 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 800 g. carne vită/porc sau piept de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 2 ciuperci
  • 100 g. unt
  • 1 linguriţă chimen pisat
  • 1 linguriţă piper
  • 1 linguriţă boia dulce
  • sare după gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza dulce