Carnea se bate ca pentru snitele si se codimenteaza dupa gust, cascavalul se da pe razatoare si apoi se fac rulourile.Fiecare bucata de carne se unge cu mustar, se pune cate o feliuta de sunca, cateva boabe de porumb, cascaval ras si cateva picaturi de chili, apoi se ruleaza si se pun fiecare pe gratarul incins bine.Rulourile trebuiesc facute bine pe ambele parti.Cateva din rulouri gata facute.Am servit cu salata de varza si legume.Va doresc pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii