Amestecam cu incredere, intr-un bol, faina, bulionul, si 1 pahar de apa turnatata cate putin, pentru a nu se forma cocoloase. Portionam salamul in felii groase de 4 cm si apoi feliile in cate 2-4 bucati si le prajim in ulei pe toate fetele.Adaugam sosul, toate ingredientele si fierbem molcom 15 minute, turnand, daca mai e necesar apa, pentru obtinerea unei consistente dorite. E GATA !, POFTA BUNA !!!!, UN GAND : NU exista reteta care sa apartina unui singur bucatar. - Adaptare dupa un proverb neogrecesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii