autor:

Manolovici Eugen

» » Fripturi

Salam cu sos bulion 2

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2010

Ingrediente
Aceleasi ingrediente ca la reteta nr I, 1/2 salam de porc, , 3 linguri faina, 2-3 linguri bulion, 2-3 frunze dafin, sare, piper, boia, 2 lingurite otet, 3 lingurite miere, 1/2 lingurita rosmarin, 100 ml ulei, lipseste dupa cum se vede ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam cu incredere, intr-un bol, faina, bulionul, si 1 pahar de apa turnatata cate putin, pentru a nu se forma cocoloase. Portionam salamul in felii groase de 4 cm si apoi feliile in cate 2-4 bucati si le prajim in ulei pe toate fetele.Adaugam sosul, toate ingredientele si fierbem molcom 15 minute, turnand, daca mai e necesar apa, pentru obtinerea unei consistente dorite. E GATA !, POFTA BUNA !!!!, UN GAND : NU exista reteta care sa apartina unui singur bucatar. - Adaptare dupa un proverb neogrecesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam cu sos bulion 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Carnati in vin

Carnati in vin

Carnatii de tara, chiar daca sunt afumati, lasa foarte multa grasime si sunt greu digerabili. Astfel

4 voturi    7 comentarii
40 min
Fripturi
Copanele la gratar cu Rosti

Copanele la gratar cu Rosti

Se spala bine copanelele si se pun pe gratar,pentru cel putin 40 de minute,timp in care le verificam

5 voturi    2 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Buna reteta,iar ,,gandul'' si mai bun...Felicitari!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Gustos dar si rapid!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Aceleasi ingrediente ca la reteta nr I
  • 1/2 salam de porc
  • 3 linguri faina
  • 2-3 linguri bulion
  • 2-3 frunze dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 lingurite otet
  • 3 lingurite miere
  • 1/2 lingurita rosmarin
  • 100 ml ulei
  • lipseste dupa cum se vede ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

mirey (Chef de cuisine)

Buna reteta,iar ,,gandul'' si mai bun...Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
snitel de porc