autor:

» » Salate

Salată cu păstrăv afumat

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
salată verde, 1/2 legătură mărar, 1/2 legătură pătrunjel, 1 lămâie, 300 g iaurt, 250 g păstrăv afumat (sau orice alt peşte afumat), 1 lingură ulei, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Speli salata, o tai fâşii, iar mărarul şi pătrunjelul le tai mărunt. Dezosezi peştele, îl tai şi îl adaugi peste salată. Razi coaja de lămâie, o amesteci bine cu iaurtul, uleiul şi sucul de la lămâie, potriveşti de sare şi piper, torni sosul peste salată şi peşte şi presari verdeaţa tocată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată cu păstrăv afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

13 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • salată verde
  • 1/2 legătură mărar
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 lămâie
  • 300 g iaurt
  • 250 g păstrăv afumat (sau orice alt peşte afumat)
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata picanta cu rondele de somon afumat