Desfaci conopida bucheţele şi le laşi într-un vas cu apă rece şi sărată pentru 2-3 ore. După ce au stat aşa, le scurgi şi le pui la fiert cu altă apă. Nu le fierbi mai mult de 15-20 de minute, apoi le laşi la răcit. Între timp, faci o maioneză dintr-un gălbenuş fiert, unul crud, muştar şi ulei. După răcire amesteci conopida cu maioneză, pătrunjelul tocat şi măslinele fără sâmburi. Pui şi smântâna, roşia tăiată felii, sare şi piper după gust şi omogenizezi salata. Ornezi cu felii de roşie şi pătrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii