Se curãtã 5 morcovi mai mari, se rad pe rãzãtoarea micã, dupã
care se storc de tot sucul lor. 2 bucãti de praz se spalã bine si se taie în
lungime, apoi in jumãtãti de rondele foarte fin tãiate. Se sãreazã si se storc bine, apoi se amestecã cu morcovii. Separat, se face maioneza, în care se adaugã
o linguriþã de mustar si se pune peste morcovi si praz. Se sãreazã dupã gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii